Live Music / Calendar

The Library Bar er ikke et musiksted. Men, musikken har spillet en stor rolle for Barens atmosfære. De sidste 15 år har Jazz været Barens soundtrack. Mange musikere har igennem tiderne spillet live og fyldt Baren med tonerne af Jazz på udvalgte Lørdage. Små intim-koncerter har været en hemmelig skat for få udvalgte og interesserede.

Selveste Thomas Blachmann har indspillet en plade, i baren, med sit daværende ensemble: Ginman – Blachman – Dahl under titlen: ”At The Plaza – The Library Bar Concerts”. Pladen er historiens første rent danske udgivelse på det legendariske amerikanske Jazz-label ”Verve” og et eksemplar hænger idag indrammet på væggen, i baren, med billeder fra koncerten.

Live musik, er stadig i dag en vigtig del af Baren, så hold øje med kalenderen og oplev musikken i historiske omgivelser.
Glem alt om verden udenfor når tonerne fra Det Sorte Flygel, Phoebes Jazz Faves Duo og Sanne Graulund fylder Library Bar med en stemning, der gør netop denne bar, til en oase centralt placeret i København, helt væk fra omverdenen.

LIVE JAZZ
Live-jazz fra torsdag – lørdag kl 22.30 – 00.30